Prvi sistem, ki vam omogoča popoln nadzor na proizvodnjo in porabo!


Podatke, ki jih regulacija Direct Solar beleži na SD kartico, preprosto prenesete na računalnik ali splet in tam prek Računalniškega programa Powerplant spremljate dejansko proizvodnjo svojega sistema

Podatke vam grafično prikaže z grafom, ki ga nato na zelo enostaven način prilagajate glede na svoje zanimanje.

Omogoča vam urno, dnevno, tedensko, mesečno, letno in skupno prikazovanje vseh parametrov. Tako proizvodnjo električne energije, kot proizvodnjo in porabo tople vode in vode za podporo ogrevanju.

Podatke in slike si lahko nato shranite na računalnih ali jih izpišete in hranite za analizo.

Prepričajte se v vrednost svoje naložbe, ki predstavlja velik korak k energetski neodvisnosti!


Računalniški program

Spletni program

Računalniški program je izvorna aplikacija narejena za uporabo na osebnih računalnikih, ki imajo nameščen sistem Microssoft Windows. Zasnovan je tako, da ga lahko zelo hitro osvoji in uporablja še tako, z računalnikom ne-vešč uporabnik.

Uporabnik preprosto izvleče SD-kartico iz regulacije Direct Solar, ki nanjo shranjuje podatke, jo vtakne v čitalec kartic na svojem osebnem računalniku, zažene program, z enim samim klikom uvozi podatke in že lahko odčita, izpiše in shrani, v obliki grafikona prikazane podatke o proizvodnji in porabi njegovega energetskega sistema.

Spletni program je, kot implicira že samo ime, spletna različica računalniškega programa Powerplant, ki zraven vseh funkcionalnosti računalniškega programa omogoča, da svoj sistem nadzorujete preko interneta, kjer koli že ste. Svoj sistem lahko tako nadzorujete preko pametnega telefona, tablice ali katerekoli druge mobilne ali stacionarne naprave, ki omogoča brskanje po internetu.

5 2 12 11